Duljaj: Moji igrači su heroji, ne komentarišem suđenje

FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podelili su bodove u 172. večitom derbiju. Rezultat je bio 2:2, a svoje utiske posle utakmice je izneo Igor Duljaj.

Posle meča, trener crno-belih je rekao da je bilo teško u poslednjih dvadesetak minuta jer je Partizan imao igrača manje.

– Uvek kad ostanete bez igrača sve menja ono što ste zamislili, najbolji akteri ove utakmice su bili igrači Zvezde i Partizana i navijači sa obe strane. Imali su priliku da vide četiri gola, utakmica nije bila dosadna, bilo je dosta šansi sa obe strane, posebno u prvom poluvremenu, iz razloga što smo imali dosta igrača koji su praktično danas izašli na teren bez treninga, kada se sve sabere i oduzme, nije lako postići dva gola protiv Zvezde, doduše, postigli su i oni iz prekida, mi smo postigli iz igre i bilo je izuzetno teško odigrati 15 minuta plus osam minuta nadoknade protiv Crvene zvezde. Mogu da kažem da su igrači Partizana na današnjoj utakmici bili pravi heroji – rekao je Duljaj.

Nije želeo da komentariše suđenje.

– Znate moj stav, bez obzira na sve, ne želim da komentarišem suđenje. To sam rekao od prvog dana kad sam preuzeo Paritzan, rekao sam da neću suditi, onaj ko vidi, vidi sve. Nema potrebe da ja komentarišem išta – nije više od toga hteo da komentariše Duljaj.

Partizan i dalje ima bod prednosti u odnosu na večitog rivala, a u sledećem kolu će dočekati Napredak, dok Crvena Zvezda putuje u Niš.