Igrali su bolje od nas: Hezonja je igrač koji ima šut i sa devet metara

FOTO: Mn Press

Partizan nije izdržao protiv najboljeg tima u Evroligi i zabeležio je 17. poraz ove sezone.

Real Madrid je slavio u Beogradu rezultatom 76:88. Crno-beli su sada na skoru 14-17, nakon ovog poraza su ispod crte ja plej-in.

-Igrali su bolje od nas. Postigli su više trojki, Hezonja je igrao neverovatno. Čestitke Realu koji je pokazao da je jako dobar tim- izjavio je Željko posle utakmice.

Obradović nije propustio  priliku da ponovo pohvali navijače Partizana.

-Hvala našim divnim navijačima na fenomenalnoj podršci. Arena je večeras bila krcata, ali takva je već dve godine od kad smo se vratili u Evroligu- zaključio je Obradović i dodao da ne zna kada će se vratiti Zek Ledej koji je još uvek u Americi.

-U prvom poluvremenu smo imali dosta prilika da i povedemo i da sigurno igramo bolje, nismo to ostvarili, mislim da smo velike prilike propustili u tom prvom poluvremenu da povedemo i stabilizujemo igru. To je sigurno tako. Bili smo u utakmici do ta zadnja dva minuta treće četvrtine, tu su napravili ogromnu razliku, i naravno igrač koji je apsolutno dominirao večeras na utakmici Mario Hezonja kome smo ostavili prostor da šutira. Pripremali smo utakmici i pričali smo o tome da je on šuter i da ne smeju biti spuštene ruke pored njega, međutim on je igrač koji ima šut i sa sedam, osam i devet metara i to je tako. Mislim da je Real ekipa koja dominira u Evroligi ove godine, zvanični su prvaci Evrope, ubedljivo su prvi, tako da ja ne mislim da je ovaj poraz protiv Reala nešto što je previše bolno za nas. Mi smo izgubili neke druge utakmice koje smo trebali da dobijemo zahvaljujući našim greškama, ali ostaje žal što nismo probali više da se borimo. Možda je istina to što Vi kažete da su neki igrači igrali u grču, zašto je tako ja ne znam, znam da smo pre dva dana igrali dobru utakmicu, da smo večeras takođe imali veliku želju i borbenost, ali ovog puta nije bilo dovoljno- rekao je trener crno-belih.