Majdevac ekskluzivno za ,,Max sport’’: Zvezdaš sam, drago mi je što sam pomogao voljenom klubu!

Foto: Espreso

Razgovarali smo sa junakom pobede Napretka nad Partizanom – Andrijom Majdevcem koji je postigao sjajan pogodak.

Utisci su stvarno fantastični. Ipak se Partizan ne dobija svaki dan, posebno ne u Humskoj. Sanjao sam da postignem gol protiv njih, a sudbina je htela da bude pobednički. Činjenica da su bili prvi na tabeli sve čini puno posebnijim, tako da mi je sinoćni pogodak sigurno najdraži u karijeri – počeo je Majdevac.

Majdevac je, kao veliki navijač Crvene zvezde, istakao da je imao na umu kakav značaj može pogodak da ima za crveno-bele, ali je prvenstveno razmišljao o timu čije boje brani.

Naravno da sam razmišljao o tome kako bi gol mogao da pomogne Zvezdi i bude ključan u borbi za titulu, iako ima još mnogo utakmica da se odigra. Ipak sam prvenstveno bio fokusiran na Napredak i borbu za plej-of koju vodimo. Nadam se da ćemo, ako se ukaže prilika, nekada da zaigramo i evropsko takmičenje.

Što se tiče tima iz Kruševca, atmosfera je fantastična, što se može zaključiti i prema trenutnim rezultatima.

Mislim da smo dobro počeli drugi deo sezone. Pripreme su odlično prošle, a prijateljske utakmice su bile sjajna prilika da se uverimo da možemo daleko da doguramo ovog proleća, što se na kraju i desilo. Raspored uopšte nije bio lak, ali smo odigrali svaku utakmicu kako treba. Gaćinović je ozbiljan trener. Uspeo je da spoji sve redove tima i rad sa njim nam mnogo znači. U klubu vlada sjajna atmosfera. Pohvalio bih sve saigrače. Hemija u timu je od velikog značaja, što se, verujem, odražava i kroz rezultate. Držimo se kao tim, tako da za sad sve ide u redu – zaključio je Majdevac.