Matić posle debija za “Max Sport”: Puna Marakana je moj san, vidim se u prvom timu Zvezde

Foto: MaxBet Sport

Crvena zvezda je juče savladala Zenit u prijateljskoj utakmici sa 1:0, a Vladan Milojević je iskoristio meč kako bi ukazao priliku i mladim igračima, među kojima je Boris Matić, supertalentovani desni bek Grafičara.

Iako sam već odigrao par prijateljskih utakmica u Zvezdi, doživljaj igranja na Marakani je neopisiv. Posebno mi je drago što je stadion bio pun, tako da je osećaj neverovatan. Svi sanjaju da dožive tako nešto, a meni se ukazala prilika da san i ispunim pred punom Marakanom.

Matić se nakratko osvrnuo i na pripreme za meč koje je proveo sa crveno-belima.

Uslovi su neverovatni. Zahtevi su malo drugačiji, ali je princip isti. Stariji igrači su vodili računa o svemu tako da je bilo lepo iskustvo koje ću pamtiti ceo život.

Kao veoma perspektivan fudbaler igra zapaženu ulogu u Grafičaru koji vodi žestoku borbu za ulazak u plej-of.

Sigurno je da igramo najlepši fudbal u ligi. Rezultati su možda lošiji, budući da se ekipe spuste nazad, a uspeju da postignu gol iz dva šuta, dok se mi trudimo, ali lopta ne ulazi. Razvijamo se i igramo lepo i ofanzivno. Prilično sam zadovoljan.

Zvezda je prioritet, ali bi želeo da zaigra i u Engleskoj.

Za početak bih voleo da igram, naravno, u Zvezdi, a onda dalje kako god bude išlo. Od evropskih timova bih želeo da igram u Totenhemu – zaključio je Matić.