SRPSKA LIGA „ZAPAD“: Loznica prošetala kroz Mihajlovac

Foto: Lozničke vesti

Loznica je lako stigla do tri boda u Mihajlovcu, dok je Polet na domaćem terenu imao znatno teži zadatak da stigne do trijumfa u duelu sa Budućnost Krušik. To je ujedno epilog dve poslednje utakmice 19. kola na terenima srpskoligaškog „zapada“.

Tim sa novog Lagatora, kao favorit je ušao u meč sa OFK Mihajlovcem, pa je igrom, golovima i na kraju sa rezultatom taj epitet i opravdao.

U 31. minutu radovali su se zeleni. Obadović je golom doveo Loznicu u vođstvo i time najavio pobedu u ovom sasvim solidnom meču. Isti igrač je strelac gola u uvodnim trenucima drugog poluvremena.

Domaćin se borio kolko je mogao, ali nije mao rešenje u napadu, za razliku od gostiju koji su stavili tačku na utakmicu u 80. minutu, a strelac je bio Boškovič.

U Ljubiću je viđeno mnogo više uzbuđenja. Valjevci su poveli u 23. minutu preko Neškovića i taj rezultat je Budućnost Krušik sačuvala do odlaska na odmor.

U drugom poluvremenu prvo Gavrilović u 61. minutu donosi izjednačenje „grebićima“ da bi Tripković u 73. minutu režirao potpuni preokret, pa su bodovi sasvim zasluženo pripali Poletu.