SRPSKA LIGA „BEOGRAD“: U Padinskoj Skeli svakome po poluvreme

U poslednjoj utakmici 19. kola Srpske lige „Beograd“ odigranoj u Padinskoj Skeli nije bilo pobednika: PKB – BASK TEK 1:1.

Gosti sa Careve ćuprije su sa dosta optimizma, ali i pregršt mltiva ušli su u ovaj duel, jer su im bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, dok su „mlekadžije“ u gornjem delu tabele sa solidnijim bodovnim učinkom.

Onda i ne treba da čudi što je na raskvašenom terenu tokom svih 90 i kusur minuta viđena izuzetno borbena utakmica, sa puno ritma i uzbuenja pred oba gola.

Posle ispitivanja snaga. BASK TEK je organizovao dobru akciju, a spretno je reagovao Vučićević i loptu smestio iza leđa domaćeg golmana. Međutim, PKB se nije predavao. Pokušavao je domaćin da do odlaska na odmor stigne do izjednačenja, ali to se dogodilo u nastavku utakmice.

Mogao je tim iz Padinske Skele i ranije da poravnja brojke na semaforu, ali se to dogodilo u 68. minutu kada je precizan bio Ognjanović za – 1:1.

Oba tima se nisu zadovoljavala podelom bodova, pa je do kraja meča bilo još pokušaja da se zatrese mreža, ali se rezultat ipak nije promenio.