MILJENIK DELIJA BLIZU OSTANKA: Katai na korak od novog ugovora!

Crvena zvezda se priprema za nastavak šampionske borbe i razmišlja o produženju ugovora sa ključnim igračima, među kojima je i Aleksandar Katai. Iako je već u svojim tridesetim, Katai je i dalje bitan deo tima, te se očekuje da će produžiti saradnju sa klubom.

Nakon sezone u kojoj je imao problema sa povredom leđa, Katai se vratio na teren pod vođstvom Vladana Milojevića i pokazao svoju vrednost kao džoker igrač. Iako bi njegova uloga u timu mogla biti modifikovana, Katai bi i dalje mogao da doprinosi timu, kako na terenu, tako i van njega, kao mentor mlađim igračima.

Iako se ne radi o standardnoj praksi produžavanja ugovora za igrača u tim godinama, Katai je specifičan slučaj zbog svog doprinosa klubu i emotivne veze sa navijačima. Njegova autentičnost i važnost za klub su činili da Zvezda odbije ponude iz Azije i zadrži ga u timu.

Od dolaska 10. jula 2020. godine, Katai je pokazao svoju vrednost na terenu, postižući važne golove i pomažući ekipi u osvajanju titula. Iako ove sezone ima manju minutažu, njegov doprinos je i dalje značajan za tim.

Ukoliko se produži ugovor, Katai će nastaviti da predstavlja važnu figuru u Crvenoj zvezdi, doprinoseći svojim iskustvom i kvalitetom timskom uspehu.