Miloš Luković za „Max Sport“: Spreman sam za Strazbur, ali želim još golova u IMT-u

FOTO: FK Strazbur

Miloš Luković je bio glavna tema u Francuskoj kada je potpisao za Strazbur, ali je dogovor između francuskog kluba i IMT-a bio taj, da napadač rođen 2005. godine sa višemilionskom vrednosti, ipak do kraja sezone ostane u Superligašu.

-IMT je moja druga kuća, tu sam započeo svoju karijeru i izgradio se kao igrač. Ponosan sam na sebe, jer sam upisan u istoriju mog kluba. IMT se sigurno tu neće zaustaviti, verujem da će vrlo brzo neko nadmašiti ovaj transfer. Klub ima oko za mlade fudbalere i zna kako da se ophodi prema njima, zbog toga vidim veliki potencijal. Želim da do kraja sezone ostavim još bolji utisak, postignem mnogo golova i pomognem IMT-u da zauzme što bolji plasman na tabeli. Mi smo zaista tim, i zbog toga sam bez razmišljanja prihvatio ideju da ostanem ovde do kraja sezone.

A od leta, Luković zadužuje dres Strazbura.

-Svestan sam da me čeka jedan veliki izazov u Francuskoj, ali iskreno sad trenutno ne razmišljam previše o tome. Fokus mi je na nastavku prvesntva i da ostavarimo što bolji rezultat do kraja takmičenja. Sigurno je za mene velika čast, što ću biti u prilici da igram u jednoj od najboljih liga na svetu. Spreman sam za svaki izazov koji me tamo čeka, ali prvo želim da što više doprinesem IMT-u i reprezentaciji Srbije do 19 godina. Sve u svoje vreme – uz osmeh će mladi Luković