Navijači Zvezde brojni i na prijateljskim susretima!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su tokom ove reprezentativne pauze ugostili ruskog lidera-Zenit. Predstavnici Vladana Milojevića su imali sličnu podršku kao i na meču protiv Fjorentine.

Zvezdaši su još jednom potvrdili da Zvezda umesto 11 ima 12 igrača, bez obzira da li se radi o takmičarskoj ili prijateljskoj utakmici. Pred početak ove sezone, prvotimci Zvezde su odigrali impresivan meč protiv italijanskog kluba Fjorentine u kom slavili 5:0 pred nešto manje od 40.000 gledalaca. Verni navijači Crvene zvezde su se uželeli takvih utakmica, a to su pokazali dolaskom na stadion i tako pomogli svojim ljubimcima da pobede.

Veliko interesovanje je vladalo i za utakmicu protiv Zenita, bratskog naroda i prijateljskog kluba. Nakon tragedije u Moskvi, zvezdaši su došli na stadion kako bi pokazali da su uz njih, ali i ispratili utakmicu ruskog i srpskog šampiona. Crvena zvezda je slavila rezultatom 1:0, a sjajna poseta navijača je ostavila jak utisak. Navijači crveno-belih su u velikom broju ispunili tribine, te je na ovoj utakmici bilo više od 40.000 gledalaca. Na ove dve utakmice, protiv Fjorentine i Zenita je bilo ukupno oko 80 hiljada ljudi.