Omladinska liga- Najuzbudljivije u Kragujevcu, Čukarički ubedljiv protiv Zemunaca

FOTO: FSS

Danas su odigrane tri utakmice Omladinske lige Srbije, a jedina gostujuća ekipa koja je zabeležila pobedu je lučanska Mladost.

Ubedljiva je bila ekipa Čukaričkog koja je demolirala ekipu Zemuna 7:0. U prvom poluvremenu je glavni arbitar utakmice Ivan Gospavić dosudio dva penala za domaću ekipu. Precizni sa bele tačke su bili Subotić i Radosavljević.

Drugo poluvreme je donelo pravu goleadu, prvi je mrežu pogodio Đorđević, dok je sedam minuta kasnije na 4:0 povisio Dragićević. Marko Arsović je u 62. minutu bio strelac petog gola, a tačku na ovaj susret je stavio Petar Pavlović sa dva gola.

Penal je otvorio i utakmicu na Adi Ciganliji u kojoj su snage odmerili Imt i Radnički sa Novog Beograda. Pogodio je sa bele tačke Jović i doveo “Traktoriste” u vođstvo. Izjednačili su gosti golom Đorđevića u završnim minutima prvog perioda igre.

U drugom poluvremenu je igru diktirao domaći tim, te je golovima Sakpegea, odnosno drugog gola na utakmici Jovića, došao do slavlja na ovom susretu i nova tri boda.

Najuzbudljive je bilo na “Čika Dači” u susretu između domaćeg Radničkog i Mladosti iz Lučana. Vodili su domaći na poluvremenu sa 3:2, golove su postigli Tomić, Andreja Ristić i Tanasijević za Kragujevčane, odnosno Mladen Ristić i Todorović za goste. Lučani su došli do preokreta u drugom poluvremenu još jednim golom Todorovića, dok je pobedonosni gol delo Alekse Miloševića.