Partizan ide na sve ili ništa! najbitnija utakmica u sezoni!

FOTO: Starsport

U 31. kolu Evrolige koplja će ukrstiti Partizan i Real Madrid u 20:30 časova u Beogradskoj Areni.

Partizan iako bez Ledeja, ima velike šanse da pobedi Kraljevski klub.

Partizan mora da ide na sve ili ništa, ovo im je jedna od najbitnijih utakmica sezone. Grčevito se bore za plej-in, ali nije samo to u pitanju, takođe je ekipi Željka Obradovića ova utakmica bitna zbog onoga što se desilo prošle sezone. Sa druge strane, Real je u malo lošijoj formi, izgubili su neke utakmice kod kuće u kojima su kako igraju ove sezone bili apsolutni favoriti.

Madriđanima nije toliko bitna ova utakmica koliko je bitna Partizanu, trenutni šampion je usamljen na prvom mestu, i tako je skoro pa sigurno do kraja regularnog dela na vrhu. Potrebna im je jedna utakmica da ne razmišljaju o drugim rezultatima kako bi ostali prvi.

Crno-beli ako planiraju da uđu u 10 najboljih moraće da ostave srce na terenu, i to ne samo na ovoj, već na svakoj utakmici do kraja sezone . Očekuje se pobeda domaćina večeras.

-Mora da se poštuje lopta- su reči Obradovića pred ovaj duel.

Partizan se trenutno nalazi  na 10. poziciji sa skorom 14-16, za njim je Valensija sa istim skorom, dok Milano, Efes i Bajern imaju 13 pobeda i 17 poraza. Real na samom vrhu sa učinkom od 24 pobeđenih i šest izgubljenih utakmica u Evroligi.