Posle poraza na Karaburmi Kolubara dočekuje drugoplasirani Tekstilac

Foto> OFK Beograd

U prvi pet kola prolećnog dela prvenstva Kolubara je na konto upisala 10 bodova, a onda je usledio i prvi poraz. Zeleno-crni su pognute glave napustili stadion na Karaburmi, gde je lider na tabeli OFK Beograd bio ubedljiv – 4:1.

Lazarevačani nemaju previše vremena ispred sebe, za analize i predah, jer ih već u narednom 26. kolu Mocart bet Prve lige Srbije očekuje duel sa druoplasiranim timom na tebeli, ekipom Tekstilca.

– Neuspeh protiv “romantičara” nam je teško pao, bez obzira na to, što je reč o rivalu koji je najdminatniji sastav u ligi i praktično siguran putnik za Superligu. Pokvarili smo sjajan start u drugom delu prvenstva, ali smatram da nismo rekli poslednju reč i da ćemo sigurno pokušati da popravimo utisak – kaže iskusni prvotimac “rudara” Mile Savković.

Koliko je duel sa gostima iz Odžaka prilika za “vađenje”?

– Kao prvo ne želimo nikome da pretimo, a najmanje Tekstilcu. Odličan je to tim, uostalom plasman na tabeli dovoljno govori o njima. Ali, isto tako, Kolubaa protiv svake ekipe igra na pobedu, na gol više, pa izuzetak neće da bude ni utakmica pred nama – poručuje Mile Savković, zimsko osveženje u redovima lazarevačkog prvoligaša.

Utakmica Kolubara – Tekstilac igra se u nedelju u 17 časova na Gradskom stadionu u Lazarevcu.