PRVA LIGA SRBIJE: Jedinstvo u prva dva kola osvojlo samo bod

Foto: Instangram

Nisu Ubljani počeli drugi deo prvenstva onako kako su priželjkivali svi u taboru crveno-belih. Na premijeri bukvalno u nadoknadi vremena, Karikari je doneo izjednačenje u okršaju sa Tekstilcem, a onda su učenici trenera Ivana Radovanovića (i dalje registrovan kao igrač Jedinstva), ostalih praznih džepova u Vršcu gde su pretrpeli minimalni poraz.

Ovog vikenda u Tamnavu stiže stari znanac šabačka Mačva sa kojima je Jedinstvo u prošlosti odigralo nekoliko velikih utakmica.

– Moramo da popravimo utisak, posle dve nešto slabije predstave kada smo rivalima olako dozvolili da nas kazne za propuste, jer smo protiv Tekstilca i Vršca zasluži više. Na drugoj polovini terena je gost koji je bolje prošao na startu i to je svakako podatak koji dovoljno opominje. Ujedno, Mačva ima tim za respekt – oprezan je Dejan Milićević kapiten Ubljana.

I pored samo dva osvojena boda u uvodu proleća, Jedinstvo je u grupi timova koji se bore za drugo mesto i dva preostala koja vode u baraž za popunu Superlige?

– Kada sa sadašnje pozicije sve to analiziramo, ostaje veliki žal što bodovno nismo bolje prošli. Ali, vremena za popravni ima. Prvo da preskočimo Mačvu, pa ćemo da vidimo gde smo i šta smo – ističe iskusni vezista Jedinstva.

I pred ovu utakmicu simpatizeri upskog prvoligaša nekako najviše očekuju od tandema internacionalaca Kvaku Karikari – Ibrahim Zubairu.

Utakmica Jedinstvo – Mačva igra se u nedelju u 14 časova.