Šljivić: Verujem da ćemo svi zajedno slaviti na kraju sezone

FOTO: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova gostuju Javoru u Ivanjici u okviru 27. kola Mozzartbet Superlige Srbije. Očekivanja pred utakmicu je izneo Jovan Šljivić, koji se vratio u klub posle obaveza sa reprezentacijom.

– Očekujem teško gostovanje, ali ušli smo u odličnu formu, tako da smatram da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Javor je dobra ekipa, u Ivanjici nikada nije lako, ali imamo pravo da budemo puni samopouzdanja, jer smo prvi na tabeli. S obzirom na lidersku poziciju, siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bi zadržali taj status na tabeli. Mnogo se dobro osećamo kada smo tu gde pripadamo – počeo je Šljivić.

Ističe mladi vezista da je Milojević uneo neki novi duh u tim i da je atmosfera sjajna.

– Milojević je mnogo doneo svojim dolaskom. Igramo sjajno, što se vidi i na delu, pobeđujemo, i kompaktni smo. Lično se i ja bolje osećam nego jesenas, opušteniji sam na terenu i siguran sam da me najbolje partije tek očekuju. Samopouzdanju su doprinele i dve dobre utakmice koje sam odigrao u reprezentaciji. Planiram da tako nastavim i u Zvezdinom dresu.

Šljivić veruje u još jednu duplu krunu.

– Cilj je jasan, a on je dupla kruna. Ubeđen sam da ćemo to ostvariti, a na svakom pojedincu je da doprinese što više moguće. Tim smo i to dobar, tako da verujem da ćemo svi zajedno slaviti na kraju sezone, ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu – završio je Šljivić.