SRPSKA LIGA „BEOGRAD“: BASK TEK i Zemun otvaraju 20.kolo

Foto: Srbijasport

I ovog petka će se igrati prvenstveni mečevi na terenima Beograda. Srpskoligaši BASK TEK i Zemun, odigraće premijerni duel 20. kola Srpske lige „Beograd“.

U narednih 90 minuta oba tima imaju sasvim jasne namere: stići do pobede. „Sokolovma“ su bodovi neophodni jer su trenutno na 13. mestu sa 14. boda, pa kako im preti grčevita borba za opstanak, jasno je zašto su im tri boda u mislima. Opdet, Zemunci u meč ulaze kao lideri, pa je jasno da je duel na Carevo ćupriji prilika za novo uvećanje bodovnog salda. Zeleno-plavi trenutno imaju na kontu 44 boda.

Neko bi rekao: duel autsajdera i favorita. Ruku na srce i jeste tako. Po tabeli, tim sa Gardoša slovi za favrita, što naravno, treba potvrditi i na terenu.

– Neće biti lako, idemo na megdan ozbiljnom rivalu kome su bodovi preko potrebni. Naravno, imamo i mi svoju računicu. Dvoljan povod za dobru utakmicu. Pokušaćemo da napravimo još jedan „brejk“ – bio je kratak, ali i dovoljno jasan Vlada Vuković, kormilar Zemunaca.

Ni u BASK TEK se ne razmeću izjavama.

– Sve ćemo da učinimo da na terenu pokažemo koliko vredimo. Nismo u sjajnom položaju, ali moramo dalje. Svesni smo važnosti duela sa liderm na tabeli – poručio je Nebojša Radišić, kormilar kluba sa Careve ćuprije.

Utakmica BASK TEK – Zemun počeće u 16 časova.