Zašto u Vrelo sportu klubu Nemanje Matića, razmišljaju o istupanju iz Srpske lige?

Foto: Instagram

Prvenstvo na terenima Srpske lige „Zapad“ se polako zahuktava. Borac 1926 je lider, a prate ga „kamiondžije“ iz Piboja. Za sada klub iz Čačka ima solidnu prednost, pa osim ekipe FAP, nema ozbiljnijeg konkurenta u trci za ulazak u Prvu ligu.

Mnogo je veća neizvesno po pitanju borbe za opsanak. Nekoliko timova je u opasnoj zoni, pa se u narednim utakmicama može očekvati dosta vatre. da li zbog toga ili nečeg drugog, tek Ima i klubova koji sve češće osporavaju suđenje, neki se pozivaju na lošu organizaciju utakmica od strane rivala…

Nedavno je jedno, istina, šturo saopštenje moglo da se pročita i na drušrvenim mrežama Vrelo sporta iz istoimenog mesta u upskom kraju.

Navodno, u ovom srpskoligašu razmatraju mogućnost da uskoro donesu odluku o istupanju iz lige?! Nezvanično, povod su poslednje utakmice sa čačanskim Borcem i Poletom iz Ljubića, gde u Vrelo sportu nisu bili zadovoljni arbitražom. U međuvremenu klub iz rodnog mesta Nemanje Matića, koji brine o istom, paralelno sa upskim prvoligašem Jedinstvom, pobedilo je kao gost u Zablaću ekipu Omladinca, pa ostaje da se vidi dali su to u Vrelo sprtu odustali od mogućeg rastanka sa srpskoligaškim fudbalom.

Po svoj prilici, biće po noj narodnoj: Tresla se gora…