Veljko Ilić za ,,MaxSport“: Priželjkujemo pobedu od velikog značaja

Foto: Mozzart Sport

Mlada reprezentacija Srbije uzrasta do 21 godine se trenutno bori za plasman na Evropsko prvenstvo u Slovačkoj naredne godine, a za ,,MaxSport“ je utiske izneo  čuvar mreže reprezentacije i jedan od najperspektivnijih mladih golmana u zemlji  – Veljko Ilić.

Očekivanja su ista kao i pred svaku utakmicu –  voleli bismo da pobedimo s obzirom da nam trijumf puno znači u nastavku kvalifikacija i u borbi za prolaz.  Atmosfera u timu je odlična. Svi se međusobno znamo , a pošto igramo u drugim klubovima ovo nam je prilika da se vidimo budući da inače nemamo vremena zbog klupskih obaveza, tako da je stanje sjajno. Velika je čast biti reprezentativac zemlje, i jasno je da nam poziv uvek izuzetno prija. Imaćemo težak zadatak da prođemo grupu ali idemo korak po korak i nadamo se najboljem – izjavio je talentovani Ilić

Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu sa tri boda zaostatka u odnosu na Englesku koja čuva mesto koje vodi u baraž, a naredni protivnici su Luksemburg 22. marta u gostima, dok u Leskovac 26. marta dolazi Severna Irska.