Da li bi Mario Hezonja doneo Partizanu ono što mu fali?

FOTO: Profimedia

Mario Hezonja ne zna gde će nastaviti svoju karijeru nakon ove  sezone.

Partizan večeras dočekuje Real Madrid u punoj Areni i želi da se osveti za poraz u plej-ofu prošle sezone. Ipak, crno-beli znaju da ne smeju da misle o tim utakmicama nakon što su „ispustili“ 2-0 u seriji.

Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih utakmica za njih u trci za plej-in.

Real Madrid je u Beograd stigao sa skoro celim timom i želi da nastavi dominaciju, a pogledi će biti usmereni samo ka Mariu Hezonji. Priča se već duže vreme da bi Hrvatski reprezentativac mogao da pojača redove crno-belih.

– Svaka utakmica Partizanu je najbitnija u sezoni, ja bih kao fan Evrolige i njihov fan voleo da ih vedim u plej-ofu. Za nas je takođe bitna jer smo neke prethodne izgubili na blesav način- rekao je Hezonja, te se osvrnuo na poruke koje dobija od kad se šuška da bi mogao napustiti Kraljevski klub.

-Nisam ništa razmišljao, istina je da tu ima dosta poruka, zahvalan sam svim navijačima koji me prate i poštuju. Nastojim da vratim to na terenu i u igri. Što se tiče sledeće sezone, ništa ne znam. Maksimalno sam koncentrisan na ovu sezonu, da probamo da ponovimo uspeh od prošle i da onda bude lakše razmišljati o budućnosti- zaključio je Hrvatski reprezentativac.

Krilni košarkaš je prošlu utakmicu protiv Albe postigao 22 poena i uhvatio osam lopti, što samo više ide u značaj Partizanu ako uspe da ga potpiše.

Mario je izuzetno raspoložen kad igra protiv kluba za koji navija, to govore i brojke da je u poslednjih 5 utakmica samo jednom bio jednocifren po broju poena.

Hezonja ove sezone u proseku postiže 13.2 poena, a beleži i 4.4 skoka po meču. Nema sumnje da bi ovaj igrač bio sjajno pojačanje za Srpskog predstavnika, jer takav  igrač koji provodi nešto više od 25 minuta po utakmici i beleži sjajne brojke za to vreme sigurno fali u rosteru Željka Obradovića.