Vojvodina želi Tadića u svojim redovima: Velike reči predsednika Vojvodine!

FOTO: Starsport

Pored Milana Mandarića koji je posle više pregovora sa predsednikom Vojvodine pristao na saradnju, te se vratio u grad u kojem je proveo detinjstvo, na meti je i Dušan Tadić.

Dragoljub Zbiljić ističe da je ovo veliki korak za Vojvodinu koja je blizu plasmana u grupnu fazu nekog Evropskog takmičenja i dodaje da je naredni cilj da u Vošu vrati kapitena naše reprezentacije Dušana Tadića. Prvi čovek Vojvodine mu je uputio javni poziv da ovu generaciju sa kapitenskom trakom povede ka velikom uspehu.

-Očekujem jako ofanzivan prelazni rok i da dovedemo pojačanje iz „liga petice“. Posle Milana Mandarića, sledeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas. Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. Dušane čekamo te u klubu! Fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima- rekao je Dragoljub Zbiljić.

Prvi čovek novosadske Stare dame je poručio da je cilj da se Vojvodina uskoro plasira u grupnu fazu u Evropi, i da se što pre vrati među tri najbolja tima u zemlji.

– Mislim da ćemo napraviti uskoro iskorak u Evropi i ući u grupnu fazu nekog Evropskog takmičenja. To je moj sledeći san. Siguran sam da će posle letnjeg prelaznog roka biti sve kako treba. Želimo da se vratimo među tri kluba u Srbiji. Mi moramo prvo da se vratimo među prva tri, a onda da napadnemo titulu. Sezona 2025/2026 bi trebalo da bude sezona renesanse kluba i kada tu sezonu uspešno odigramo, bilo to borba za titulu ili treće mesto, najvažnije je da tu ostanemo veoma dugo. Ne želim da napravimo uspeh samo u jednoj sezoni, pa da se vratimo unazad, već da to traje što duže- zaključio je Zbiljić.