Andrija Radulović za „Max Sport“ : Bili smo konkretniji od Zvezde, imali smo bolje šanse!

FOTO: Maxsport

Fudbaler Vojvodine Andrija Radulović je govorio za “Max Sport“ o utakmici sa Crvenom zvezdom i mečevima koji tek slede.

– Osećaj je bio fenomenalan, lepo je igrati pred punim tribinama u Novom Sadu. Nije mi prvi put da igram protiv Crvene zvezde kod kuće. Naravno, sad mi je bilo mnogo lakše – počeo je Radulović.

Vojvodina je podelila bodove sa Crvenom zvezdom u okviru druge utakmice plej-ofa Superlige Srbije. Rezultat je bio 0:0, a sjajnu partiju je pružio Andrija Radulović.

– Videli ste da je bila jedna otvorena utakmica kao što smo i očekivali, znali smo da ćemo moći da pariramo Crvenoj zvezdi. Oni su bili malo umorni, odigrali su dva derbija u četiri dana. Pokušali smo da iskoristimo naše šanse jer su oni čuvali neke igrače. Mislim da smo juče bili ipak malo konkretniji, imali smo bolje šanse i ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda, ali treba da budemo zadovoljni sa ovim što smo napravili.

Atmosfera u klubu je odlična, Voša se plasirala u finale Kupa, parirali su Zvezdi čitavu utakmicu. Isto misli i fudbaler Vojvodine.

– Atmosfera se najbolje vidi po rezultatima koje pružamo. Jednostavno svi verujemo u sebe i u saigrače, tako da mislim da rezultati sve pokazuju.

Vojvodina zaostaje za Radničkim pet bodova kao i Čukarički. Četvrto mesto vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

– Za sada nam je cilj to četvrto mesto koje vodi u Evropu. Imamo i Kup, u finalu smo protiv Crvene zvezde. Svakako, mi idemo utakmicu po utakmicu i verujemo da možemo ostvariti dobre rezultate. 

Novosađani sledeću utakmicu gostuju Partizanu. Crno-beli su u padu forme, dok je Vojvodina kako kaže Radulović prošla već kroz to.

– Jeste, i mi smo bili u jednom teškom periodu kao i Partizan, sad smo podigli igru i sigurnio ćemo nastupiti kao protiv Crvene zvezde, ne odstupamo od toga jer nam to donosi rezultate. Na kraju ćemo sabrati sve, ali za sada kao što sam i rekao, idemo utakmicu po utakmicu.

Na pitanje da li sebe u budućnosti ponovo vidi u crveno-belom dresu, odgovorio je sledeće:

– Ne razmišljam stvarno o tome, lepo mi je u Novom Sadu u Vojvodini. Želja mi je da ostvarim što bolji i veći cilj sa Vošom. Sad sam fokusiran samo na to – zaključio je Andrija Radulović.