Milan Jevtović za „Max Sport“ : Milojević drži atmosferu u svlačionici, gde god da je radio imao je uspeh!

FOTO: Starsandfriends

Bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović je govorio za “Max Sport“ o karijeri i Zvezdinim uspesima.

Jevtović je imao sjajnu sezonu 2022. godine kada je nastupao za Norveški Odd. Na 29 utakmica je postigao 10 golova i zabeležio je dve asistencije. Nakon toga je karijeru nastavio u Vijetnamu u Haoniu gde je za jednu i po sezonu odigrao svega osam utakmica i postigao jedan gol.

– Posle toga sam bio u Vijetnamu. Evo od januara sam završio sa njima i sada sam tu sa porodicom. Trenutno mi je prioritet da budem sa njima pa od juna ćemo videti šta i kako – počeo je Jevtović.

U Zvezdi je bio dve sezone 18/19 i 19/20 za to vreme je zabeležio 16 utakmica na kojima je postigao šest golova i podelio dve asistencije. Ima želju da ponovo obuče crveno-beli dres, ali…

– Svakako je želja, ali ako hoćete iskreno, to nije realno, u ovoj situaciji mislim da to nije realno. Što kažu “uvek je želja tu, ali nije realna situacija“.

Milan Jevtović je u svojoj karijeri nastupao za čak devet klubova, a to su: Borac 1926 u kojem se zadržao dve sezone, Bodo Glimt 2016. godine, Antalijaspor u dva navrata između Antalije je bio član i Rozenborga, zatim je došao u Crvenu zvezdu. Nakon dve sezone na Marakani prešao je u APOEL u kojem se nije mnogo zadržao te je karijeru nastavio u Arhusu takođe u dva navrata. Između danskog kluba nastupao je i za Odd u kojem se najviše zadržao jer je igrao i za drugi tim. Poslednja destinacija mu je bila Vijetnam. Sada je kako on kaže na pauzi, te će od juna videti šta i kako.

–  Meni generalno to nije bitno, tačnije to nije prioritet. Sve zavisi od situacije do situacije, evo bio sam u Norveškoj u kojoj nisam planirao da se zadržavam pa sam ostao dve i po godine. Tu očigledno nema pravila.

Milan je bio član Crvene zvezde kada je Vladan Milojević bio trener. Sada kada se Miloje vratio, imao je šta da kaže Jevtović na igru Crvene zvezde.

– Kao i kada sam ja bio, Miloje je šef tima, on drži atmosferu u svlačionici i igra na rezultat. Uvek igra isto, i gde god da je radio imao je uspeh, izgleda da će se uskoro osvojiti dupla kruna, tačnije, na dobrom je putu.

Na pitanje da li se nešto promenilo u igri Crvene zvezde od kada je Milojević bio prvi put, kratko je odgovorio bivši fudbaler Crvene zvezde.

Možda se malo nešto promenilo, ali uglavnom je sve ostalo isto, tako da ću reći da je slično od njegovog prvog mandata u Crvenoj zvezdi – zaključio je Jevtović.