BEOGRADSKA ZONA: Šušnjar 1977 sapleo komšije iz Dudovice

Foto: InfoM

Razbio se i krčag vodećeg tima Beogradske zone. Šušnjar 1977 zaustavio je OFK Budućnost i zabeležio ubedljivu pobedu nad komšijama iz Dudovice rezultatom 3:0.

Klub iz lazarevačkog predgrađa, na terenu u Šopiću, očitao je lekciju izabranicima trenera Dragana Grčića. Već posle prvog dela meča, plavo-beli su imali dva gola prednosti. Strelci: Bošković i Đurić. Pokušali su gosti da se vrate u igru, da bar ublaže prednost, ali nije išlo. I onda sledi potvrda pobede sastava trenera Nenada Piksija Kovačevića, bio je to treći gol, ovoga puta  režiji Ivana Markovića.

OFK Mlaenovac je bio silan protiv gostiju iz Malog Mokrog Luga (5:1).

U jednoj od najzanimljivijih utakmica Umka je pred svojim navijačima u duelu Opštine Čukarica, podelila bodove sa Komgrapom. Dok je Ravna gora sa pola tuceta golova „častila“ nekadašnjeg prvoligsša OFK Žarkovo. Ni Zuce se nije mnogo mučilo sa lionskim „golubovima“ (4:0).

Rezultati 24. vanrednog kola: Šušnjar 1977 – OFK Budućnost 3:0, Zuce – Hajduk 4:0, OFK Žarkovo – Ravna gora 0:6, Umka – Komgrap 1:1, OFK Mladenovac – Crvena zvezda (MML) 5:1.

Utakmice Napredak BSK Borča i Kaluđerica – Balkan, nisu odigrane jer su Napredak i Balkan izbačeni iz takmičenja Beogradske zone.