KRAJ: Crvena zvezda – Partizan 2:0 (VIDEO)

Poštovani čitaoci Max Sporta ovde možete pratiti dešavanja sa utakmice polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a meč počinje u 19 časova.

Stadion „Rajko MItić“

SASTAVI

Crvena zvezda: Glazer, Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić, Stamenić, Hvang, Bukari, Ivanić, Olanjinka, Endiaje.

Partizan: Jovanović, Filipović, Kovačević, Marković, Antić, Ovusu, Goh, Severina, Zahid, Kalulu, Baždar.

Pobedniku ovog susreta u finalu će protivnik biti Vojvodina, koja je pre nekoliko trenutaka savladala Radnički 1923 sa 1:0. Strelac jedinog pogotka na utakmici je bio Seid Korać u 91. minutu utakmice.

Manja poseta u odnosu na prošle derbije, ali sa Marakane se šalje ponovo sjajna atmsofera i uvertira pred derbi je zaista odlična.

Minutom ćutanja je odana počast preminulom ekonomu Crvene zvezde Draganu Milanoviću.

TOK UTAKMICE

Trener Duljaj je pre prvog zvižduka okupio ceo stručni štab i svoje igrače, te govorom dodatno motivisao svoje izabranike pred derbi.

Žuti karton je dobio Svetozar Marković, koji svoju ekipu nije na vreme za početni udarac!

1.minut- Utakmica je počela!

7. minut – Severina je sjajno uposlio Kalulua, koji je nespretno reagovao ispred Glazera i samo izborio korner za svoj tim.

12. minut – Prvi udarac ka golu Jovanovića za Zvezdu je uputio Ivanić, ali bez veće opasnosti.

15. minut – Goh je bio oči u oči sa Zvezdinim golmanom, ali je Izraelac fantastičnom intervencijom sprečio goste da dođu do vođstva.

21. minut – Dobru priliku za kontru je imao Partizan, Severina je dodao do Baždara, ali je on bio krajnje neprecizan u izglednoj poziciji za šut.

27. minut – GOOOOOOL! Hvang je odlično zalomio Antića, zatim poslao loptu na drugu stativu gde se najbolje snašao Olanjinka, a lopta je na putu do gola pogodila Filipovića za slavlje domaćih navijača.

Izvor: Youtube/Arenasport

29. minut – GOOOOOOL! Kakav blic-krig izabranika Vladana Milojevića. Mijailović je poslao loptu sa desne strane, a Zvezdin Nigerijac je nakon sjajnog prijema savladao Jovanovića za opšti delirijum na Marakani!

 

Izvor: Youtube/Arenasport

36. minut – Potpuna ofanziva i dominacija Crvene zvezde! Hvang je imao neverovatnu priliku da na semaforu stoji 3:0, ali je njegov udarac završio pored gola večitog rivala.

38. minut – Glazer nedozvoljava da lopta uđe u njegov gol. Fantastičnom odbranom je Izraelac zaustavio pokušaj Sameda Baždara.

45. minut – Kraj prvog poluvremena!

46. Drugo poluvreme je počelo!

51. minut – Mogao je Olanjinka do drugog gola, ali je šutirao preko gola crno-belih.

58. minut – Jovanović je sa dve intervencije sprečio promenu rezultata.

62. minut – Prekid zbog bakljade koju su napravili Partizanovi navijači.

73. minut – Uspavanku je prekinuo Nikolić odličnim udarcem sa distance, ali je ponovo Glazer bio nemilosrdan po napadače Partizana.

88. minut – Mijailović je snažno šutirao, ali je Jovanović sjajnom paradom sprečio treći gol rivala.

90. minut – Iako je Partizan taj koji juri prednost, Zvezda je dominatnija i nedopušta mnogo prilika protivniku.

90+4 – KRAJ UTAKMICE!