Brus Li – Krstović, Jović bez učinka: Milan ubedljiv protiv Lećea!

Foto: Instagram/AcMilan

 

Fudbaleri Milana su savladali Leće sa 3:0, u okviru 31. kola Serija A, a Luka Jović je na terenu proveo pola sata bez konkretnog učinka.

“Rosoneri” su počeli silovito i već u šestom minutu poveli sjajnim golom Kristijana Pulišića. Američki fudbaler je šutirao sa oko 16 metara i pogodio paučinu gola koji brani Falkone. Samo pentaestak minuta kasnije je na semaforu stajalo 2:0, a zaslužan za taj ishod je bio Olivije Žiru. Nakon sjajno izvedenog kornera Adlija, Francuz je bio najviši u skoku i povisio rezultat.

Na kraju prvog poluvremena Leće je ostao sa igračem manje. Karate potez bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Nikole Krstovića mu je doneo direktan crveni karton. Tačku na ovaj susret je stavio Leao u 57. minutu i postavio konačan rezultat.

Milan se nalazi na drugoj poziciji sa 68 osvojenih bodova. Iako je titula daleko, jer njegov gradski rival beži 11 bodova i ima utakmicu manje, Milan je sve dalje od Juventusa koji se nalazi na trećem mestu. Leće se nalazi na poziciji 13, ali sa samo četiri boda više od opasne zone.