Omladinci Partizana „deklasirali“ Radnički

Foto: FK Partizan

Samo nekoliko dana nakon što su na prestižnom turniru u Francuskoj odmerili snage sa brojnim velikim klubovima zapadne Evrope i osvojili peto mesto, omladinci Partizana su se vratili ligaškim obavezama i u okviru šampionata deklasirali na gostujućem terenu ekipu novobeogradskog Radničkog sa 6: 0.

Prvo poluvreme nije bilo toliko efikasno, kada je golgeterski bilans u pitanju, s obzirom da su fudbaleri Partizana postigli samo jedan gol, a za vodeći pogodak je u 37. minutu bio zaslužan Nikola Simić.

U nastavku utakmice viđena je spektakularna goleada koju je odličnom partijom poveo Dušan Došlov koji je postigao golove u 54. I 60. minutu. Samo 180 sekundi kasnije sa sjajnim učinkom nastavlja Marko Tadić da bi peti gol u 65 minutu postigao Ognjen Ugrešić koji nastavlja da pruža odličnu igru u crno-belom dresu.

Tačku na meč je postavio pogotkom Dimitrije Janković koji je zaslužan za konačni rezultat tako da se a zahvaljujući ovom triumfu Partizan nalazi na drugom mestu sa samo bodom manje od prvoplasiranog IMT-a koji tek treba da odigra meč ovo kola sa Radničkim 1923.