Čukarički koban po Partizan na svim frontovima! Tri pobede u četiri dana za Brđane

Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Partizana će proteklu nedelju pamtiti po izuzetno lošim rezultatima u svim selekcijama i to protiv istog protivnika – Čukaričkog. Tim sa Banovog Brda je savladao crno-bele u Superligi sa 3:2 pogotkom Bojice Nikčevića u poslednjim sekundama nadoknade , kao i u Omladinskoj i Kadetskoj ligi Srbije u rasponu od četiri dana.

Prvo je na stadionu BASK-a na Carevoj ćupriji, ekipa Pavla Delibašića  dominirala nad vršnjacima iz Partizana rezultatom 4:0, u 22. kolu Omladinske lige Srbije. Vojin Serafimović je postigao prvi gol za tim sa Banovog brda u 14. minutu, dok je Jovan Vojnović udvostručio vođstvo u 50. minutu. Trijumf je krunisan sa dva gola Marka Arsovića, koji je pogodio mrežu protivnika u 70. i 83. minutu.

Posle trijumfa mladog tima Brđana, pobedu su ostvarili i igrači koje je vodio Lazar Popović, pobedivši vršnjake iz Parnog valjka rezultatom 3:1 u 22. kolu Kadetske lige Srbije. Belo-crni su poveli golom Filipa Matijaševića u sedmom minutu, a prednost je udvostručio Stefan Mladenović u 29. Krstić je u 32. minutu postigao autogol koji je vratio neizvesnost, ali se Mladenović ponovo istakao i postavio konačni rezultat u 66. minutu.