Da li će Nemanja Stojić ponovo biti „koban“ po Partizan?

Foto: MN Press

Partizan će večeras sa početkom od 19: 30 dočekati ekipu TSC-a i probati da se vrati u formu nakon eliminacije iz Kupa kao i dva poraza zaredom u večitim derbijima.

Mečevi protiv tima iz Bačke Topole nikad nisu laki, u redovima gostiju se posebna pažnja obraća na štopera Nemanju Stojića.

Talentovani dvadesetšestogodišnjak igra na poziciji štopera, te nije ni čudo što je u toku dosadašnje sezone postigao svega tri gola iako je standardni prvotimac u redovima TSC-a. Ono što je interesantno je da je dva pogotka upisao upravo protiv današnjeg protivnika pa će veoma interesantno biti praćenje njegovog učinka s obzirom da Partizan očigledno ne uspeva da pronađe rešenje za njegovu odličnu igru nakon prekida.

Ne čudi što je Stojić motivisan protiv Partizana s obzirom da je veliki deo karijere proveo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a iskustvo je sticao i u njenom razvojnom timu Grafičaru za koji je ubeležio preko 80 nastupa.

Tsc na trećem mestu na tabeli sa sedam bodova za ostatka u odnosu na drugoplasirani Partizan pa će im svaki dobar rezultat izuzetno značiti u borbi za poziciju koja može da odvede u kvalifikacije za Ligu šampiona. Kakva je odbrana Partizana često ove sezone na tapetu zbog dosta primljenih golova moraće da obrate posebnu pažnju i nađu rešenje za Stojića, kao i raspoloženu ofanzivu gostiju koju predvodi Aleksandar Ćirković.