DA LI JE VREME ZA POVRATAK U ZVEZDU: Radonjić na leto menja klub, sledeća destinacija Beograd?!

Nemanja Radonjić, srpski reprezentativac, doživeo je promene u karijeri nakon napuštanja Torina zbog sukoba sa trenerom Ivanom Jurićem. Novi dom pronašao je u redovima španske Majorka, gde je pružio solidne partije, ali se situacija promenila.

Prema informacijama iz španske „Marke“, klub nije odlučio da otkupi ugovor Radonjića. Dogovor je bio takav da bi otkup postao obavezan pod određenim klauzulama, koje su ostale neispunjene. Sa time se otvara pitanje budućnosti ovog fudbalera.

Iako ima još godinu dana ugovora sa Torinom, jasno je da nije u planovima trenera Jurića, pa će „bikovi“ verovatno pokušati da ga prodaju tokom letnjeg prelaznog roka. Interesovanje za Radonjića postoji iz raznih delova Evrope, uključujući i Srbiju, gde bi eventualni povratak u Crvenu zvezdu mogao da bude opcija.

Zvezda već aktivno radi na pojačanjima, a Radonjić bi mogao biti idealna zamena za odlazeće igrače poput Osmana Bukarija. Međutim, pitanje cene transfera ostaje otvoreno, dok će se tokom narednih meseci saznati više o konačnoj sudbini ovog talentovanog fudbalera.

Radonjić je već bio deo Crvene zvezde u prethodnom mandatu, doprinoseći njenom uspehu u sezoni 2017/18 i u Ligi šampiona, pre nego što je prešao u Marsej za 12 miliona evra.