BOGDANOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU: „“Već sam fokusiran na OI“

Bogdan Bogdanović završio je sezonu sa Atlantom bez plasmana u plej-of NBA lige, ali već se okrenuo predstojećim izazovima u dresu nacionalnog tima. Nakon poraza od Čikaga u nedavnoj utakmici plej-ina, Bogdanović je istakao svoju motivaciju za Olimpijske igre.

„Već sam fokusiran na OI. To je poseban događaj. Ne verujem da ćemo ikada videti te igrače kako zajedno predstavljaju SAD. Biće zabavno takmičiti se protiv njih“, izjavio je Bogdanović u intervjuu za Atlantu.

Reprezentacija Srbije, koja se plasirala na OI osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu prošle godine, sada je spremna za nove izazove.

„Pre dve godine naš cilj bio je plasman na SP. Tamo smo postavili cilj da se kvalifikujemo za OI. Uvek je tako. Sada želimo da se borimo za medalje. To je najveći događaj. Radujem se što ću biti deo toga, druženju i zabavi sa momcima“, dodao je Bogdanović.

Olimpijske igre u Parizu održaće se od 26. jula do 11. avgusta, a Bogdanović i reprezentacija Srbije spremno dočekuju ovaj veliki sportski događaj.