Đokovića „uhvatili“ na neočekivanom mestu: Šta to Novak radi ispod Brankovog mosta?! (VIDEO)

Novak Đoković iznenađuje javnost svojim nekonvencionalnim pristupom pripremama za nastavak sezone. Na sunčan dan u Beogradu, Đoković je odabrao neuobičajenu lokaciju za trening – ispod Brankovog mosta.

Snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama prikazuje Đokovića kako vežba skakanje na stepenicama, dok ga je verovatno snimio slučajni prolaznik sa visine mosta. Ovih dana, srpski teniser vredno radi na kondiciji kako bi bio u vrhunskoj formi za izazove koji ga očekuju na turnirima kao što su Rim, Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre, koje su mu postavljene kao glavni cilj ove sezone.

Na treningu je bio i Gebhard Fil-Grič, koji se vratio u Đokovićev tim nakon nekoliko godina pauze. Grič, austrijski stručnjak sa preko tri decenije iskustva u tenisu, radio je sa Đokovićem od 2009. do 2017. godine, a zvanično je napustio tim 2019. godine. Njegovo ponovno angažovanje može predstavljati dodatnu prednost za Đokovića u pripremama.

Iako Novak više nema svoje terene u Beogradu, većinu vremena provodi trenirajući na Košutnjaku. Ovaj neobičan trening ispod Brankovog mosta dodatno potvrđuje Đokovićevu posvećenost i inovativni pristup pripremama za naredne izazove na teniskom terenu. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na teren i nadaju se novim uspesima.