Milojević voli mečeve protiv Vojvodine: Trener Zvezde savršen u duelima sa Novosađanima!

Uoči današnjeg susreta između Crvene zvezde i Vojvodine u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije, treba istaći impresivan nizu trenera Vladana Milojevića protiv ekipe iz Novog Sada. Od 2017. do 2019. godine, Milojević nije dozvolio ni jedan poraz od strane Vojvodine, ostvarivši nepobediv niz koji se proteže kroz sedam mečeva.

U tim mečevima Zvezda je pokazala dominantnu igru, a u čak tri meča slavila je sa četiri gola razlike.

Ova izvanredna statistika svedoči o konstantnoj dominaciji Crvene zvezde pod vođstvom Milojevića nad Vojvodinom. Njegova taktička mudrost i sposobnost da motiviše svoje igrače često su bili ključni faktori u postizanju pobeda protiv ovog rivala.

Na konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg meča, Milojević je istakao važnost susreta, ali je takođe naglasio da se neće oslanjati samo na svoj prethodni uspeh protiv Vojvodine.

– Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru – počeo je Milojević.