Fudbalerke Spartaka i TSC u polufinalu Kupa Srbije

Foto. ŽFK Spartak

Odigrane su pre dve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu za žene. Spartak iz Subotice je kao gost bio bolji od “mlađih sestara” Spartaka DOO, ostvarivši uvedljivu pobedu od 9:0. I drugoj utakmici su se radovale gošće. TSC je u Nišu slavio protiv domaćeg Mašinca rezultatom 2:1.

Subotičanke su lako stigle do plasmana u polufinale. Već posle prvih 45 minuta igre “plave golubice” su imale ubedljivo vođstvo od 5:0. U nastavku su viđena još četiri gola.

Najefikasnija je bila Tijana Filipović koja je postigla gtri gola, dok se još šest igračica upisivalo u strelcei to: Vlasopoulos, Koleman, Vago, Stupar, Ćirić i Uvalin.

Devojke iz Bačke Topole su morale da ulože dosta truda kako bi savladale Mašinac. Na kraju su u tome uspele, a posao su im u mnogome olakšale domaće igračice koje su skrivile dva penala. 

TSC je poveo golom Mine Kecman u 12. minutu, da bi izjednačenje donela golom u 41. minutu Milijana Pavlović. I drugi gol TSC postiže sa bele tačke, a ovoga puta precizna je bila Božana Božić

Preostala dva učesnika polufinala biće poznata posle današnjih utakmica četvrtfinala u kojima se sastaju: Sloga – Lavice (16.00), Vojvodina – Crvena zvezda (16.30).