SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Lebron zakazao revanš protiv Jokića!

Na samom početku NBA plej-ofa, Los Anđeles Lejkersi su se suočili sa svojim prošlogodišnjim finalnim rivalom, Denver Nagetsima, obećavajući uzbudljivu reprizu.

U borbi za sedmo mesto, Lejkersi su ostvarili važnu pobedu nad New Orleans Pelikansima, osiguravajući svoj put u doigravanje rezultatom 110:106. Tim iz LA mogao je da završi posao ranije tokom utakmice, imajući impresivnu prednost od 18 poena u trećoj četvrtini. Međutim, hrabri Pelikansi su se vratili, čineći utakmicu neizvesnom do samog kraja, iako nisu uspeli da preokrenu rezultat.

Lebron Džejms je predvodio Lejkerse blistavom igrom, gotovo postigavši tripl-dabl sa 23 poena, devet skokova i devet asistencija. Centar Entoni Dejvis takođe je briljirao sa 20 poena i 15 skokova. Dianđelo Rasel je doprineo sa 21 poenom.

Unatoč porazu, Zion Vilijamson je bio nezaustavljiv u redovima Pelikansa, završivši utakmicu sa impresivnih 40 poena i 11 skokova, ali to nije bilo dovoljno da se zaustave Lejkersi.

Sada se fokusirajući na duel sa Nagetsima u prvoj rundi, Lejkersi su spremni da pokažu svoju snagu i odlučnost dok jure ka novom uspehu u ovogodišnjem plej-ofu.