Hauvard obezbedio plej-in sjajnom partijom: Efes iznenadio Fenerbahče!

FOTO: Eurohoops

Šarunas nije ispunio želju Željku jer je Fenerbahče poražen od Efesa, Kendrik Nan ponovo sjajan u pobedi svog tima, Šangelija nije uspeo sam da pobedi Milano, Hauvard izborio plej-in za Duškovu Baskoniju.

Anadolu Efes je u gostima savladao Fenerbahče (80:82). Klajburn je upisao 21 poen uz pet skokova i četiri asistencije, pratio ga je Larkin sa 15 poena i pet asistencija. Vilbekin i Gudurić su najistaknutiji bili u redovima žuto-plavih sa 17 odnosno 15 poena.

Panatenaikos se preselio na drugo mesto pobedom na Bajernom u Minhenu (75:82).  Kendrik Nan je meč završio sa 17 poena uz četiri skoka i isto toliko asistencija. Hernangomez je bio iza Nana sa 14 poena. Vajler Beb je upisao 15 poena uz četiri skoka.

Milano deklasirao Virtus (90:75). Šangelija je postigao 21 poen, dok je sledeći najefikasniji u redovima kluba iz Bolonje bio Belineli sa 13 poena. Mirotić je ostvario dabl-dabl učinak sa 18 poena i 11 skokova uz dve asistencije, dok je Tonut upisao 15 poena.

Baskonija na krilima Hauvarda savladala Real u Madridu (95:91) Markus je postigao 35 poena i time obezbedio plej-in za svoj klub, iza njega je bio sjajni Kosteljo sa 19 poena i pet skokova. Hezonja je ponovo odigrao sjajnu partiju sa 18 poena uz sedam skokova, dok je Musa upisao dva poena manje.

Hauvard je obezbedio svom klubu plej-in utakmicu pred kraj regularnog dela sezone, dok je Efes na dobrom putu da igra plej-in.