Ivanović posle trijumfa nad crno-belima: Navijač sam Partizana, žao mi je što nisu izdržali

Foto: Starsport

Fudbaler Čukaričkog – Đorđe Ivanović je nakon pobede 3:2 nad crno-belima za Sportal govorio o važna tri boda, ali i sumirao utiske sa meča.

– Bila je dobra i zanimljiva utakmica, sa mnogo golova, mogu samo reći da smo se dobro potrošili i odigrali dobru utakmicu. Pogotovo na kraju kada smo pokazali koliko smo jaki, a pre toga smo pokazali koliko smo u stvari slabi jer smo dozvolili da primimo dva gola za tako kratak period. Posle smo pokazali koliko smo zajedno svi i uspeli smo da postignemo treći gol za tri boda – rekao je za „Sportal“ Ivanović.

Istakao je Ivanović i poslednji gol Nikčevića.

– Poslednji mi je i najlepši, za pobedu. Jer je za trijumf, a i dobro je izgledalo, bilo je lepih golova.

Motiv protiv večitih je uvek prisutan.

– Tako je bilo možda samo prvi put kada sam igrao protiv njih. Ne jer sam igrao tamo, pa da se dokažem, već veliki je klub i svaka utakmica protiv takvog kluba je dodatna motivacija. Ne da hoću da se dokažem baš protiv Partizana, isto je i protiv Crvene zvezde ili drugih jačih klubova kod nas. Dodatni motiv je normalan, nije isto kao protiv nekih drugih. Profesionalac sam, trudim se da odigram svaki meč odlično, zbog sebe.

Govorio je igrač Čukaričkog o padu u igru, koji je doveo do dva primljena gola.

– Baš smo bili razočarani zbog dva primljena gola. Kada smo primili prvi, glupo je reći, ali sam znao da ćemo primiti i drugi. To je veliki klub, da li mi stanemo odmah defanzivno i spustimo se, oni napadaju. Popusti koncentracija, sva sreća da smo dali treći gol.

Nije krio Ivanović da je navijač crno-belih.

– U neku ruku mi je i krivo zbog toga jer sam navijač Partizana, žao mi je što je tako, ali drugačije i nije moglo biti. Zato što, moje je neko mišljenje, neću sada da kažem znalo se, ali svi znamo i vidimo šta je i o čemu se radi. Tako da, mnogo mi je žao zbog Partizana što nije uspeo da izdrži do kraja.

Cilj Čukaričkog je pozicija koja vodi u Evropu.

– Nadam se da ćemo svaku utakmicu odigrati dobro, biti sve bolji i bolji, da pobedama probamo da izborimo Evropu. Ove sezone nije kao prošle, svi su kandidati za četvrto i peto mesto – zaključio je Ivanović za „Sportal“.