Ježevica minimalcem bolja od Crnokose!

Foto: Facebook / Fk Ježevica

Fudbaleri Ježevice su pobedili u okviru 23. kola Okružne lige Zlatiborskog okruga ekipu Crnokose sa 1:0. Na stadionu „Jašik Park“ se okupilo nešto više od 400 ljudi.

Jedini pogodak na utakmici je postigao Aleksandar Šerfezi u 3. minutu susreta. Nako gola, domaćin je nastavio sa ofantivom i gotovo da nije dozvoljavao gostima bilo kakvu šansu. Ipak, nije sve bilo rešeno u prvom poluvremenu, pošto su igrači Ježevice nastavili sa napadima, ali bez konačnog rešenja, te se na pauzu otišlo sa jednim golom prednosti.

Imali su šansu na početku drugog poluvremena gosti, ali nisu uspeli da ozbiljnije ugroze gol Nestorovića. Ogromna sreća je prigrlila igrače Crnokose, koji su teško mmukom trpeli nalete domaćeg tima, ali nakon toga nisu iskoristili pad koncentracije Ježevice, te je domaća ekipa slavila na kraju sa minimalnim rezultatom.

Do kraja utakmice se vodila velika borba na sredini terena, ali bez izglednijih šansi na obe strane. Ježevica je uspela da zabeleži nova tri boda, dok će Crnokosa sreću i na kraju krajeva pobedu, morati da potraži u narednom kolu.