BEOGRADSKA ZONA: Vanredno kolo u senci izbacivanja dva kluba

Foto, Facebook

Klubovi Beogradske zone  odradiće u sredu utakmice24. vanrednog kola, koja će nema sumnje ostati u senci izbacivanja dva kluba iz ovog ranga. Podsetimo, nadležni disciplinski organi Fudbalskog saveza Beograda, kaznili su vraćanjem u niži stepen takmičenja Napredak iz Medoševca i Balkan  iz Mirijeva, zbog nepoštivanja Pravilnika o stručnom radu.

Izvesno da utakmica neće biti u Kaluđerici gde je trebalo da gostuje Balkan, kao ni u  Medoševcu, gde je Napredak za gosta trebalo da ima BSK iz Borče. Tako će se umesto osam, na programu da bude šest mečeva.

Svakako da je derbi onaj u kojem će da se sastanu komšije Šušnjar 1977 i vodeća OFK Budućnost iz Dudovice. Za domaćina ovo je prilika da ostane u trci za treće mesto koje vodi u baraž za Srpsku ligu „Beograd“. Dok bi evetualnom pobedom, sastav trenera Dragana Grčića, napravio ogroman korak ka višem rangu.

U utakmicama 23. kola (sreda) sastaju se: OFK Mladenovac – C.zvezda (MML), Umka – Komgrap, OFK Žarkovo – Ravna gora, Zuce – Hajduk, Šušnjar 1977 – OFK Budućnost, BSK 1926 – Boleč.

Svi mečevi počeće u 16.30 časova.