JOKIĆ SA POLA GASA DO DABL-DABL UČINKA: Denver lako protiv Džezera!

Denver Nagetsi ostvarili su impresivnu pobedu na gostovanju protiv Jute rezultatom 111:95, uz izvanredan doprinos srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Jokić je ostvario dabl-dabl učinak, postigavši 28 poena uz 13 skokova i sedam asistencija, pružajući ključan doprinos timu. Osim njega, Džamal Marej je takođe bio sjajan, postigavši takođe 28 poena u samo 21 minutu provedenom na terenu, pružajući adekvatnu podršku timu.

Ova pobeda dolazi u važnom trenutku za Denver, posebno s obzirom na povratak Džamala Mareja nakon povrede kolena, što je dodatno pojačalo snagu tima. Majkl Porter Džunior i Kristijan Braun takođe su pridoneli sa 12 odnosno 11 poena.

Sa druge strane, Juta je doživela svoj 13. uzastopni poraz, uprkos dabl-dablu Luke Šamanića sa 15 poena i 10 skokova. Omer Jurtseven i Talen Horton-Taker su se istakli sa 20, odnosno 24 poena.

Nakon ove pobede, Denver Nagetsi se pripremaju za odlučujući duel za prvo mesto Zapadne konferencije NBA lige protiv direktnog konkurenta Minesote, s nadom da će nastaviti sa izvanrednim performansama i osigurati povoljan plasman u plej-ofu.