Klub Briž duplom pobedom nad PAOKOM obezbedio polufinale u Ligi Konferencija!

FOTO: Icon Sport

Paok u prvom duelu protiv Klub Briža izgubio 1:0 u Belgiji, dok je u Grčkoj odigrao još gore nego pre sedam dana. 0:2 (0:2).

Prvo poluvreme je bilo “mrtvo“ sve do 33. minuta igre kada je Feran Jutgla primio prelep pas od Kirijana Sabea i tako zatresao mrežu. Izgledalo je kao da je ofsajd, ali nakon VAR analize gol je ostao na snazi. Par minuta kasnije je Feran opet imao priliku ali na njegovu nesreću bio neprecizan. Mikal Skoras je u poslednjoj akciji prvog poluvremena poslao lepu loptu ka Jutgli koji je uspeo da postigne još jedan gol, ali je prvenstveno poništen zbog ofsajda, slična situacija kao i kod prvog gola, nakon VAR analize se ustanovilo da Jutgla nije bio u Ofsajdu, te je duplirao prednost svoje ekipe.

Sa tri gola prednosti u obe utakmice, Klub Briž je u drugo poluvreme ušao i više nego rasterećeno. Izgledalo je da će ih PAOK kazniti u 61. minutu kada je dosuđen penal, ali nakon VAR analize, penal biva poništen. VAR je večeras na strani gostiju. U nastavku nije bilo izglednih šansi ni na jednoj strani igrališta. Klub Briž je duplom pobedom prošao u sledeću fazu takmičenja.