Ko je Bojan Zavišić – čovek koji će voditi Partizan u derbiju?

Foto: Mozzart Sport

U moru problema sa povredama koje su zadesile crno-bele pred 173. večiti derbi poput Jovanovića i Saldanje, nova muka je i suspenzija Igora Duljaja koji ne može da ih vodi sa klupe. Nakon sukoba sa današnjeg treninga to neće uraditi ni Albert Nađ koji je napustio stručni štab, pa je prema pravilniku FSS-a jedino moguće da na derbiju šef stručnog štaba bude Bojan Zavišić kao jedini zamenik koji ima A ili PRO licencu.

Zavišić je rođen 1979. godine u Beogradu i dete je Partizana. U seniorskom timu je proveo dve godine, a prethodno je bio i član Teleoptika. Igrao je za timove poput Sutjeske, Obilića i Čukaričkog, a najveći uspeh je doživeo kada je sa timom iz Humske osvojio šampionat 2003. godine nakon čega je obezbedio i Ligu Šampiona. Interesantno je da je njegov otac Ilija Zavišić bio reprezentativac Jugoslavije, a u Partizanu je proveo skoro celu deceniju.

Ukoliko dođe do neke nevolje pa i Zavišić ,,otkaže“, Partizan će se naći u velikom problemu, kao da ih već nema dovoljno i to u najvažnijem trenutku sezone…