KRAJ ZA BOGDANOVIĆA: Bulsi eliminisali Hokse!

Košarkaši Čikago Bulsa ostvarili su važnu pobedu protiv Atlante na domaćem terenu rezultatom 131:116, što ih približava plasmanu u plej-of NBA lige. Ovom pobedom sezona za Hokse je završena, a samim tim i za Bogdana Bogdanovića, koji je pružio solidan učinak u poslednjem susretu.

Bogdanović je postigao 21 poen uz pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte, ali to nije bilo dovoljno da spasi ekipu od poraza. Dižonte Marej je takođe bio impresivan sa 30 poena, sedam skokova i šest asistencija, dok je Klint Kapela doprineo sa 22 poena i 17 skokova, a Trej Jang sa 22 poena i 10 asistencija.

Na drugoj strani, Kobi Vajt se istakao sa 42 poena, devet skokova i šest asistencija, dok je Nikola Vučević dodao 24 poena i 12 skokova. Demar Derozan je takođe pridoneo pobedi sa 22 poena, devet asistencija i šest skokova.

Bulsi su dominirali od početka meča, stekavši značajnu prednost od čak +18 poena već nakon prve četvrtine. Iako se Atlanta vratila u meč do poluvremena, krajem treće i početkom poslednje četvrtine bilo je jasno da će Bulsi odneti pobedu.

Sada se Čikago bori za mesto u plej-ofu protiv Majamija, u nadmetanju koje će biti izuzetno zanimljivo za sve ljubitelje košarke.