LEBRON SVESTAN ŠTA IH ČEKA: „Denver ima MVP-a u timu…“

Nakon pobede nad Nju Orleans Pelikansima i plasmana u plej-of NBA lige, Lebron Džejms je delio svoje misli o predstojećem okršaju sa Denver Nagetsima u prvom kolu doigravanja.

Svestan težine predstojeće serije, Džejms je istakao:

„Oni su branioci titule, razumemo koliko će biti težak duel protiv njih. Biće to teška serija za nas, a mi ćemo pokušati da im otežamo. Dobili smo priliku da odmorimo, a onda se vratimo u priču i spremimo za ovu seriju prvog kola koja će biti izuzetno teška.“

Lebron je svestan kvaliteta Denvera, posebno ističući njihovu dominaciju na domaćem terenu.

„Već godinama su veoma jaki na domaćem terenu. Imaju MVP igrača u timu, imaju nekog ko rešava utakmice, neverovatno dobrog trenera, igrače visokog nivoa. Moramo da igramo košarku bez greške. Ako mi budemo odigrali najbolje, a isto i oni. Biće to utakmica na dva ili tri poseda,“ zaključio je Džejms.

Spreman na izazov, Lebron Džejms pokazuje odlučnost da se suoči sa jednim od najjačih timova lige, dok Lejkersi ciljaju na povratak na pobednički put protiv Denvera, znajući da će biti potrebno maksimalno zalaganje i timski rad kako bi ostvarili uspeh u ovoj teškoj seriji.