SADA JE SVE JASNO: Duljaj progovorio o sukobu sa Nađom!

Nakon nedavnih dešavanja koja su uzdrmala crno-belu javnost, trener FK Partizan, Igor Duljaj, se oglasio kako bi smirio tenzije i istakao fokus tima na predstojeće izazove.

Duljaj neće moći da vodi ekipu u nadolazećem večitom derbiju zbog suspenzije, a prema prvobitnim informacijama, ulogu trenera trebao je da preuzme Albert Nađ, iako se pojavila informacija da je Nađ odbio tu odgovornost. Međutim, Duljaj je istakao da su svi nesporazumi rešeni.

„U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom Zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom Zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije,“ rekao je Duljaj za Telegraf.

Dodaje da su tenzije prisutne i u familijama, te da je ova situacija, iako prenaglašena u medijima, deo svakodnevnih izazova s kojima se susreću sportski kolektivi.

„Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš ‘prenaduvano’ u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan,“ zaključio je Duljaj.

Podsetimo, 173. večiti derbi igra se u subotu, 20. aprila, od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.