Marković: Motivacija je uvek prisutna pred derbi, očekujem drugačiju utakmicu

Foto:

Očekivanja pred 173. večiti derbi je izneo kapiten Partizana – Svetozar Marković.

– Na nama je da se pripremimo za meč. Imamo popodnevni trening da se spremimo da damo sve od sebe i da nastavimo niz, gde nemamo poraz od Zvezde. Oni su kvalitetni, mi ćemo dati sve od sebe – istakao je Svetozar Marković.

Crvena zvezda je na prethodnom večitom derbiju ozbiljno pretila iz prekida.

– Teško da će biti iznenađenja. Što se tiče prekida, već posle derbija smo pričali o tim situacijama. Imali smo igrača manje u prethodnom derbiju. U tom vremenu smo se dosta povukli i zato je bilo dosta kornera za Zvezdu. Biće malo drugačija utakmica. Imamo još jedan trening da se spremimo i fokusiramo na meč.

Osvrnuo se Marković i na poraz od Čukaričkog.

– Nije lep osećaj što smo izgubili od Čukaričkog pred derbi. Pokušavamo da ispravimo ono što nije bilo kako treba. Nadam se da ćemo sve greške ispraviti i da ćemo izgledati kako treba.

Motiv je uvek prisutan kada je u pitanju večiti derbi.

– Derbi kao derbi, uvek je veliki motiv i velika želja da se pokažete u najboljem svetlu i da pobedite utakmicu. Sigurno i oni imaju ogroman motiv jer nisu dobili nijedan derbi u sezoni. I mi i oni imamo veliku želju za pobedom. Videćemo kako će izgledati – zaključio je Svetozar Mijailović.