„MAX SPORT“ SAZNAJE: Partizan hoće bivšeg napadača Dinamo Zagreba!

Foto: Instagram

Srpski centarfor Komnen Andrić je prva želja Partizana za letnji prelazni rok, s obzirom na to da je vrlo izvesno da će klub iz Humske prodati Mateusa Saldanju i Sameda Baždara.

Reč je o centarforu visokom 190 centimetara koji je ime izgradio nastupajući za Dinamo iz Zagreba za koji je na 53 utakmice postigao 16 pogodaka i upisao sedam asistencija. Takođe, zapažen je bio i u Interu iz Zaprešića te je na 53 meča upisao 24 pogotka uz sedam asistencija. U Srbiji je igrao za Radnički 1923, kao i OFK Beograd.

Andrićeva karijera je u slobodnom padu, s obzirom na to da je u Klermonu ove sezone upisao 155 minuta bez pogotka. Ugovor mu ističe na leto 2025. godine, ali u Humskoj žele da iskoriste činjenicu da će Klermon vrlo verovatno ispasti u drugu ligu, te da će sigurno redukovati budžet.

Podsetimo, Andrić je pre dve godine pojačao Klermon nakon dobre epizode u Dinamu za obeštećenje od milion evra. U Humskoj još uvek čekaju epilog i nadaju se da bi Andrić mogao da stigne kao slobodan igrač, ali je izvesnije da će ipak nešto morati da plate Francuzima.