„Max Sport“ saznaje: Jedinstvo sa Uba od jeseni domaćin u Lazarevcu

Foto: RTV GEM

Bez obzira na to u kojem rangu budu igrali od naredne jeseni, fudbaleri Jedinstva sa Uba će rivale da dočekuju na Gradskom stadionu u Lazarevcu, saznaje „Max Sport“.

Nije tajna da je pitanje dana kada će početi značajna rekonstrkcija stadiona upskog prvoligaša. Objekat kluba iz srca Tamnave poprimiće znatno izmenjen izgled, od tribina, klupske zgrade, restriktivnog prostora… Želja čelnika kluba je da stadion bude urađen po svim standardima koje zahteva igranje u najvišem rangu.

Prema projketu, predviđeno je da se iza gola na severnoj strani izgradi tribina sa klupskim prosgtorijama, svečanom ložom i restoranom, dok bi sadašnja zapadna tribina bila proširena i na njoj bi bila postavljene dodatna sedeća mesa. Po pitanju kapaciteta, na stadionu bi u budućnosti trebalo da bude oko 4.000 sedećih mesta.

Već u prvoj fazi rekonstrukcije, planirano je i postavljanje reflektora. Očekuje se da svi radovi budu završeni do kraja tekuće godine.

Jedinstvo u utakmice plej-ofa ulazi sa drugog mesta, a u prvom kolu doigrava gostuje lideru OFK Beogradu (nedelja, 16.00).