Milan Purović za „Max Sport“: Trenutna situacija u Partizanu sumnjiva, svakako očekujem pobedu!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Milan Purović je izneo očekivanja pred današnji susret crveno i crno-belih. On smatra da je Zvezda apsolutni favorit, pogotovo ako se ispostavi tačnom trenutna situacija u timu Igora Duljaja.

Moje je da kao Zvezdaš izrazim želju da moj klub pobedi, a da li će se to pokazati i u praksi videćemo. Dotakao bih se trenutne situacije u Partizanu i svih dešavanja u proteklih par dana. Moje mišljenje je da je to veštački napravljena priča, te da nije baš tako u taboru crno-belih. Ako grešim, očekujem sigurnu pobedu Zvezde, jer je svakako dominatniji tim, te bi uz nevolje na drugoj strani trebalo da slavi u derbiju – rekao je Purović.

Ističe bivši fudbaler da mečevi između Zvezde i Partizana nisu ono što su nekad bili, a najviše fali energije i želje.

Iskren da budem, dosta stvari se promenilo. Smatram da se i svi gledaoci najpopularnijeg sporta na svetu slažu da je derbi mnogo drugačiji, te je ta sama draž jedina koja je ostala. Atmosfera i fudbal kao fudbal su u potpunosti drugačiji. Isto mislim da bih odgovorio da ste me pitali pre 15 godina za prethodnih 20, mislim da je derbi bio mnogo uzbudljiviji pre, te da se mnogo više igralo srcem , što je najbitnije za jednu takvu utakmicu – završio je Purović.