Radnički Kragujevac – Čukarički 4:3

Foto: Starsport

KRAJ MEČA! RADNIČKI ODNOSI POBEDU!

90+1′ – Potpuna ofanziva Čukaričkog. Radnički se brani oprezno, ali disciplinovano pa je čak naterao protivnika i da nepravilno izvede aut.

87′ – Mogao je do izjednačenja Čukarički da Šerbedžić nije izbacio loptu ispred Ivanovića koji bi ostao sam ispred Lekovića.

82′ – GOOOOOOOOOLLL!! Ivelja je došao do lopte na ivici šesnaesterca i prelepo je plasirao po zemlji u malu mrežu za vođstvo Kragujevčana!

75′ – Još uvek nema ozbiljnih šansi, ali Radnički napada još jače!

70′ – Za sada je ponovo Radnički bolji. Preti putem centaršuta koje još uvek ne uspevaju da smeste u mrežu jer ih uspešno sklanjaju golman i odbrana.

62′ – Miran period nakon sat vremena igre. Ipak ne deluje da su se timovi umorili, već kao da se spremaju za intenzivnu završnicu.

56′ – GOOOOOOOOLLL!! Đurić se pokazao kao fantastična zamena za Bevisa! Napravio je pravi slalom kroz čitavu odbranu nakon dodavanja Aleksića, te je šutirao visoko i snažno tako da nijedan golman ne bi odbranio! Devet golova na dve utakmice!

54′ – Docić je proigrao dodaanjem u prostor Miladinovića koji je imao zicer, ali je Leković bio odlično postavljen pa ga je lopta pogodila u ruku.

51′ – Prelep udarac Đurića sa distance, ali paradom brani Samurović . Smenjuju se naleti oba tima.

48′ – Fantastična šansa za Čukarički! Stanković je krenuo u prodor, predriblao sve čuvare, zaobišao i golmana, ali je Aleksić sa gol linije u poslednjem trenutku skinuo udarac i spasio tim od sigurnog pogotka!

UTAKMICA JE NASTAVLJENA

45′- KRAJ POLUVREMENA

41′ – GOOOOOOOOLLL!! Nema kraja pogocima! Melo postaje dvostruki strelac i dovodi goste u vođstvo po drugi put!

34′ – Nakon gola novi peh, ovaj put sa druge strane. Zbog povrede je izašao i Luka Adžić, a menja ga Mitar Ergelaš.

29′ – GOOOOOOOOOLLL!! Kakav meč!! Dilan Ortiz postiže izjednačujući pogodak na fenomenalan način!

20′ – Gledamo fantastičnu utakmicu za sad. Radnički je odlično ušao u meč, ali Čukarički je u roku od 120 sekundi preokrenuo čitavu situaciju.

15′ – GOOOOOOOOOOOOOLLL!!! KAKAKV BLICKRIG BRĐANA! Samo 120 sekundi nakon izjednačenja gosti vode zahvaljujući snažnom šutu Mela nakon tranzicije, dva napada i dva gola, Čukarički vodi!

13′ – GOOOOOOOLLLL!!! Ekspresan odgovor Čukaričkog! Iz prvog napada Adžić koristi dodavanje Stankovića i u sličnom maniru poput Gluščevića pogađa za izjednačenje!

9′ – Ogroman peh za tim Feđe Dudića! Bevis izlazi nakon manje od 10 minuta zbog povrede, a da ga menja je prinuđen Đurić.

5′ – GOOOOOOOLLLL!! Sjajno otvaraju meč Kragujevčani i ne prestaju sa ofanzivom, a kruniše je Gluščević! Bevis je nakon dobrog prodora po desnoj strani oštrom loptom uposlio mladog fudbalera koji je ,,zakucao“ u mrežu sa nekoliko metara udaljenosti!

1′ – Utakmica je počela!