Milojević: Danas je na delu viđena Zvezdina budućnost

FOTO: Fk Crvena zvezda


Fudbaleri Crvene zvezde su savladali IMT sa 2:0 u okviru 28. kola Mozzartbet Superlige Srbije, a utiske je izneo glavni šef struke Vladan Milojević.

Dobro smo otvorili utakmicu i rano postigli gol. Imali smo još par šansi u drugom poluvremenu, ali su nam u tim momentima bila potrebna bolja rešenja. Nije mi se svideo nonšalantan stav u ofanzivnoj trećini, jer smo lako gubili loptu i stajali daleko od igrača. IMT je bio dosta dobar u tranziciji, dozvolili smo im to, što mi se svakako nije svidelo. Imamo mlađe igrače koji treba da shvate šta disciplina zahteva kao i odnos u igri. Sve u svemu sam zadovoljan. Što se tiče drugog poluvremena postigli smo drugi gol i svakako je bilo malo lakše. Imali smo par nekih momenata, na koje moramo da obratimo pažnju. Pobedi se „ne gleda“ u zube, važna su tri boda. Čestitam ekipi IMT, mlad su i izuzetno dobar tim, hitri, brzi. Znaju šta hoće na terenu. Čestitam mojim igračima na nova tri boda i zahvaljujem se divnim navijačima koji su došli danas, bez obzira što je radni dan, došli su da nas podrže i budu sa nama, od srca im čestitam – istakao je Milojević.

Zadovoljan je strateg crveno-belih igrom bojusa na današnjoj utakmici.

Danas ste na terenu mogli da vidite mnogo mladih igrača, oni su budućnost Zvezde. Naš zadatak je da pronađemo vreme i prostor za njih. Zadovoljan sam, jako je lepo kada mlad igrač postigne gol – zaključio je Vladan Milojević