Miloš Ristić za „Max Sport“ : Uz pomoć navijača mislim da možemo da nastavimo pobednički niz na „Čika Dači“

FOTO: RTK

Fudbaler Radničkog 1923 Miloš Ristić je govorio za “Max sport“ o predstojećoj utakmici sa Vojvodinom u okviru polufinala Kupa Srbije.

Radnički je po prvi put u istoriji kluba uspeo da se plasila u polufinale Kupa Srbije.

– Osećaj je iskreno fenomenalan, pogotovo što je ovo najveći uspeh u istoriji kluba, i što je ovo moja prva sezona u Radničkom. Baš mi je drago što sam deo ove ekipe- započeo je Ristić.

Vojvodina i Radnički su odigrali ove sezone dva duela u Superligi Srbije. Prvu utakmicu je pobedila Vojvodina na svom terenu, dok je druga utakmica otišla u korist Radničkog istim rezultatom.

– U oba navrata sam bio na terenu, a što se tiče ove utakmice u sredu, Vojvodina igra dosta bolji fudbal u ovom delu sezone nego u prethodnom i zasta ima vrhunske pojedince koji jednim potezom mogu da reše meč.

Navijači Radničkog su bodrili svoj tim i u četvrtfinalu Kupa, nema sumnje da će ih sada biti još u većem broju.

– Mislim da uz pomoć navijača, kojih iz utakmice u utakmicu sve više i više ima, mislim da možemo da nastavimo pobednički niz  na „“Čika Dači“ i da ih obradujemo još jednom pobedom i da po prvi put igramo finale Kupa.

Fudbaler Radničkog iz Kragujevca očekuje agresivan fudbal od samog starta.

– Očekujem da će krenuti agresivno od samog starta. Jer ipak, to je polufinale, jedan meč. Biće veoma teška i zahtevna utakmica.

Klub iz Kragujevca je u seriji od četiri vezana trijumfa, da li će moći da nastave tu seriju?

– Da, u seriji smo od četiri pobede, ekipa je puna samopouzdanja. Moraćemo da uđemo jako skoncentrisani u meč i da budemo disciplinovani, i da radimo stvari koje smo spremali za ovu istorijsku utakmicu- zaključio je Ristić.